Eastaudio – mahtavan musiikin blogi

2Hei ja tervetuloa Eastaudio blogiin! Eastaudio blogi käsittelee erilaisia musiikkiin ja yleensä äänimaailmana liittyviä asioita ja ehkä jotain niiden vierastäkin. Musiikki on todella laaja käsite ja siihen liittyy todella paljon eri elementtejä. Musiikkia voi kuunnella tänä päivänä monella eri tavalla ja musiikkia on tarjolla monessa eri paikassa. Parhaimmillaan musiikkia voi kuunnella ihan milloin vain ja missä vain.

Blogissa käsitellään tietenkin itse musiikkia ja sen eri lajeja, mutta toki keskitymme myös laitteisiinkin ja eri tilanteisiin joissa musiikkia voi kuunnella. Itse kuuntelen musiikkia melkein jatkuvasti, musiikittomuus on todella hämmentävää jos sellaisia hetkiä ylipäänsä löytyy valveillaoloaikana.

Perheelle musiikki on tärkeää
Omaan perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi teini-ikäistä tyttöä. Musiikki on siis todella olennainen osa arkeamme. Itse kuuntelen musiikkia työmatkallani junassa korvanappien avulla, jotka ovatkin tosi laadukkaat. Joskus on törmännyt näissä musiikkilaitteissa siihen, että kun joku kuuntelee, niin kaikki kuuntelevat. Itselleni on tärkeää että musiikinkuuntelu ei häiritse toisia ihmisiä.

Kuuntelen työmatkojen lisäksi musiikkia yleensä iltaisin, ennen nukkumaan menoa. Se on hyvä hetki laitta soimaan hieman jazz –musiikkia, ottaa ehkä viikonloppuisin tilkka hyvää skottilaista viskiä ja antaa ajatusten laukata. Todella mainio rentoutumiskeino jota voi suositella kaikille ihan surutta.

moiViikonloppuisin tulee myös kuunneltua musiikkia hieman paremmalla ajatuksella, ihan kunnon laitteiden avulla. Vaimon kanssa musiikkimakumme sopii aika hyvin yhteen, joten voimme huoletta pitää viikonloppuisin vaikkapa 90-luvun tai 80-luvun iltoja. Olemmehan molemmat syntyneet 70-luvulla, joten valtavasti hyvää musiikkia on sen jälkeen tehty ja tietenkin jo sitä ennen.

Lapsemme kuuntelevat tämän päivän hittejä ja onpa heidän huoneistaan joskus kuulunut se vanha tuttu biisi hieman miksattuna versionakin. Näitä on viime aikoina tietenkin tullut monia ja kieltämättä jotkut niistä kuulostavat varsin mainioilta.

Musiikkia on kaikkialla
Missäpä musiikkia ei olisi? Harvoja ovat ne paikat joissa ei musiikkia kuulu. Tavaratalot, kaupat, hissit, odotusaulat, ravintolat… monessa paikassa on musiikkia. Musiikkia on myös kännykässä ja mobiililaitteissa, sillä useimman meidän kännykän soittoääni on nimenomaan musiikkia tai jotain sävelmää.

En tunne tai tiedä yhtään henkilöä joka ei pitäisi musiikista ja musiikinvihaajia on todellakin harvassa. Kaikista musiikkilajeista ei tarvitse pitää, en minäkään kaikkien musiikkilajien perään ole fanaattisesti hinkumassa. Musiikki on melkoinen makuasia, asia josta ei tule kiistellä. Tai sitten siitä tulee todellakin kiistellä tai ainakin keskustella.


    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti