Juhlaäänentoistoa edullisesti

Pihajuhliin saa tällä hetkellä todella edullisesti erilaisia äänentoistopaketteja. Toki tarjolla on myös mainioita vuokrauspalveluita, mutta omat laitteet ovat aina omia. Silloin voit järjestää omat juhlat milloin vain ja ainakin äänentoistolaitteisto on silloin enemmän kuin kunnossa.

Monet näistä paketeista sisältävät todella hyvät, isot ja tehokkaat kaiuttimet, joista tulee ääntä enemmän ja vähemmän. Laitteet sopivat usein sisätiloihin ja tiloihin jotka ovat ulkona. Laitteilla saa aikaiseksi esimerkiksi puutarhajuhliin varsin mainiot mökät joissa naapuritkin muuttuvat kateudesta vihreäksi.

Suomesta näitä laitteita voi toki hankkia, mutta kuten monesta muustakin laitteesta, kannattaa katsastaa aina myös nettimarkkinat ja markkinat Euroopan alueelta. Näistä voi löytyä hintoja samoille laitteille, muutamia kymppejä tai jopa satasia halvemmalla verrattuna kotimaan hintoihin.

Laitteistoon sisältyy usein myös mikrofonit ja muut tarpeelliset härpäkkeet, joiden avulla hoituu kokonainen karaoke, isommat esittelytilanteet ja pienemmät bileet. Ja miksei myös isommatkin.

Äänentoisto kuntoon

Juhlien yksi tärkeimmistä asioista on hyvä äänentoisto ja mainio musiikki. Siihen kannattaakin ehdottomasti panostaa ja tämä panostus ei välttämättä maksa edes niitä maltaita joista usein puhutaan. Hyvänä bileiden isäntänä tarjoat vieraille ensiluokkaista musiikkikokemusta mainion juoman ja ruuan kanssa.

Ja näitä vaihtoehtoja on tarjolla todella paljon ja valinnanvaraa riittää kaikille. Ääntä voi siirtää DLNA:n ja Bluetoothin avulla nykyään langattomasti, joten parhaimmillaan säästyt raskailta piuhojen vedoilta ja muulta säädöltä. Itse olen järjestänyt useammat tapahtumat ja täytyy sanoa että hyvällä äänentoistolla ja mainiolla valaistuksella saa aikaiseksi vaikka mitä. Suosittelenkin siis kokeilemaan tätä ja hankkimaan omat systeemit jos siihen on mitenkään mahdollisuus. Voit vaikka joskus laittaa kaiuttimet pihalle ja kuunnella klassista musiikkia ihan omaksi iloksi. Tai sitten kutsut vieraita vierailulle ja pistät pystyyn illan chillaukset.

Categories: Blogi

Leave a Reply

Your email address will not be published.