Parhaat kotiteatterikaiuttimet

Kuten ehkä jo olet veikannutkin, olen tietenkin myös elokuvien suuri ystävä. Tätä varten omakotitalossamme on oma huone elokuvien katselulle ja musiikin kuuntelulle. Myönnän että minulla ei ole mitään absoluuttista sävelkorvaa ja minulla ei tarvitse olla maailman parhaimpia laitteita jotta voisin kuunnella musiikkia tai kuunnella elokuvien parhaita kohtauksia.

Markettipaketit, eli kotiteatterit jotka ostetaan ihan kokonaisena pakettina, ovat aloittelijoille ihan hyviä, mutta pitää sanoa että kun kerran niistä on päässyt eroon paremman avulla, ei paluuta enää ole. Mielestäni näiden kaiuttimien ja kaiutin settien arvioiminen absoluuttisesti on ongelma, sillä eri ihmiset käyttävät kaiuttimia eri tarpeisiin ja erilaisten musiikkien kuunteluun.

Halvalla ei saa hyvää, mutta edullisesti voi saada

Ei voidakaan sanoa että nämä kaiuttimet ovat ne maailman parhaat mitä rahalla saa, osta nämä. Isolla rahalla saa tietenkin huippulaatuisia kaiuttimia, mutta monella ei ole varaa tai edes halua hankkia laitteita tämmöisillä hinnoilla. Iso hintakaan ei kuitenkaan ole tae sille, että laitteet olisivat valtavan hyvät, toki mitä isompi hinta, sitä todennäköisempää on se että kyseessä on huippulaatuiset laitteet. Hyvää ja halpaa ei ole olemassakaan, mutta edullisesti voi sitä laatuakin saada.

Perheellämme on tällä hetkellä Bowers & Wilkins valmistajan kotiteatterikaiuttimet ja olemme olleet niihin erittäin tyytyväiset. Itse asiassa saman merkkiset kaiuttimet ovat miehittäneet elokuvahuonettamme jo viiden vuoden ajan ja emme ole kokeneet tarvetta vaihtaa näitä mihinkään muuhun. Kieltämättä se on käynyt mielessä monta kertaa, mutta miksi vaihtaa jos kokee että ei se sillä vaihtamalla parane. Tietenkin näiden päivittäminen uusimpaan malliin on hyvinkin pikaisesti edessä, se on selvä. 7.1 äänijärjestelmä on parhaimmillaan elokuvien kanssa, toki musiikkikin kuulostaa näiden avulla todella hyvälle. Suosittelen kokeilemaan tämän merkin kaiuttimia jos siihen on mahdollisuus.

Categories: Blogi

Leave a Reply

Your email address will not be published.