We Love The 90’s megafestarit

Kuten jo varmaan tiedätkin, olemme vaimon kanssa varsin innokkaita 90-luvun musiikin kuuntelijoita. Ensi kesänä Helsingissä nähdään jälleen huima kattaus 90-luvun kirkkaimpia tähtiä, joita kuunnellessa ainakin muistot heräävät.

Kyseinen festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa 28.- 29.8 ja tarjolla on huima kattaus erilaisia artisteja 90 –luvun tähtitaivaalta. Meillä on hankittuna festareille kahden päivän VIP-passit ja tuosta festivaalista tulee varmasti ikimuistoinen juttu. Kun katselee kaksipäiväisen festarin artistikattausta, hymy nousee korville. Vai mitä sanotte näistä esiintyjistä? 2. maanantai, Alphaville, Dr. Alban, East 17, E-Type, La Bouche, Mira, Mr. President, Natalie Imbruglia, Pharao, Princessa, Ressu & Jussi, Solid Base, Taikapeli ja Waldo’s People. Tässäkin olisi jo yksille festareille tarpeeksi artistikattausta, mutta meno vaan paranee seuraavalle päivälle.

Lauantaina vuorossa ovat 2 brothers on the 4th floor, 2 Unlimited Live, Alexia, Catcat, Coolio, Daze, Hausmylly, Jenny of Ace of Base, Masterboy, DJ Matti Airaksinen, Moetron, Pandora, Reel 2 Reel, Snap/ Turbo BU96 Live, Vanilla Ice.

Ysärifestarit ovat nyt in

Ysäribileitä ja konsertteja on tullut toki käytyä aikaisemminkin läpi, mutta nyt tuli tilaisuus käydä läpi kattavin valikoima ysärin omia sankareita ja suosikeita. Kaikilta artisteilta löytyy ainakin yksi mainio biisi jota on tullut nuoruudessa kuunneltua useammankin kerran, joten mikä jottei!

90-luvun musiikki on tietenkin lähellä sydäntä, mutta ei voi sanoa etteikö millään vuosikymmenellä olisi tehty hyvää musiikkia. Nyt kuitenkin monen kohdalla juuri ne nuoruuden vuoden biisit ovat jääneet sinne aivojen takalohkoihin kummittelemaaan ja herättävät eniten mielihyvää kun biisit lähtevät soimaan.

Mikä vuosikymmen on sinulle se tärkein ja paras? Suosikkeja löytyy todellakin kaikilta vuosikymmeniltä ja tänäkin vuonna on kuultu jo monta hyvää biisiä, jotka jäävät varmasti elämään.

Categories: Blogi

Leave a Reply

Your email address will not be published.